Závod 2014

Tisková zpráva 30. září 2023

30. září 2023

Po úspěšném konání 13. ročníku MCC Krosu Štiřín, který se nesl pod heslem „Společně měníme svět“, můžeme s radostí oznámit, že jsme společně dosáhli významného milníku ve prospěch nedonošených dětí v Kambodži. Díky neuvěřitelné podpoře našich účastníků, sponzorů a dobrovolníků jsme byli schopni vybrat 140 000 Kč. Tato částka půjde přímo na podporu Národní pediatrické nemocnice v Phnom Penhu, což představuje významný příspěvek k lepší péči o nedonošené děti v této východoasijské zemi.

Tento rok byl pro nás všechny zvláštní nejen z důvodu rekordního výtěžku, ale také kvůli hlubokému poselství solidarity a naděje, které závod přinesl. Jasně to ukazuje, jak sport a dobročinnost mohou jít ruku v ruce a společně tvořit zázraky. Na startovní čáře jsme nebyli jenom běžci soutěžící o nejlepší časy; byli jsme tam jako komunita sjednocená společným cílem – udělat rozdíl v životech těch, kteří to nejvíce potřebují.

Chceme vyjádřit naši  vděčnost každému, kdo se zúčastnil, podpořil nebo přispěl k úspěchu tohoto ročníku závodu. Vaše štědrost, vášeň a odhodlání nejenže přinesly naději nedonošeným dětem v Kambodži, ale také posílily vazby mezi našimi zeměmi a ukázaly, jak velké věci můžeme společně dokázat.

Vzhledem k úspěchu letošního ročníku se již teď těšíme na další závod, kde budeme pokračovat v naší misi měnit svět k lepšímu, jeden krok za druhým. Děkujeme, že jste součástí této neuvěřitelné cesty. Společně jsme silní a společně můžeme udělat rozdíl.

Fotogalerie

Video

The Cross Times