Závod 2021

Tisková zpráva

11. ročník MCC Kros Štiřín o poháry nejlepších atletů světa T. Dvořáka,
R. Šebrleho, J. Ptáčníkové, D. Rosolové, J. S. Helceleta, J. Kudličky, P. Masláka
# rokproapolinare

Pomalu se stává tradicí, že se Štiřínský kros se běhá jen on-line. Doufáme, že tato tradice nebude pokračovat a my se všichni vrátíme do krásné přírody a závody si společně užijeme. Tento rok opravdu bereme jako poslední virtuální běžeckou akci, a proto budeme běhat rovnou celý rok
# rokproapolinare. 

Každý závodník, závodnice či celá rodina si stejně jako v loňském roce,  může odběhnout, projít, odjet na kole či jiným tělem poháněným dopravním prostředkem svůj vlastní závod. Nezáleží na čase, vzdálenosti, ani sportovní formě.

Do 31. 5. 2022  je možné pravidelně posílat dobrovolné „startovné” na transparentní účet Nadačního fondu Vita et Futura, a jako každý rok pomoci předčasně narozeným dětem v porodnici „U Apolináře“ 1. LF a VFN v Praze.

Svou účast běžci, běžkyně všech věkových kategorií či celé rodiny mohou pomocí tratí a fotografií sdílet na sociálních sítích pod #rokproapolinare.

Závod se koná pod záštitou Ing. Pavla Čermáka, starosty obce Kamenice, v jejímž katastru se krásný běžecký areál nachází.

Naším cílem je vybrat 1 000 000 korun, abychom mohli pořídit pro maminky a jejich nedonošená miminka šokový pasterizátor mateřského mléka.

Číslo transparentního účtu Vita et Futura: 2061621088/5500

Kontakt pro média:

Web: www.kros-stirin.cz
Instagram: mcc_krosstirin
Facebook: Kros – Štiřín
Email: info.mcc.kros@gmail.com

Fotogalerie

Video

Tisková zpráva